Kökçü zet ingezette Feyenoord-lijn door bij Turkije

ADVERTORIAL – Het is dinsdagavond in de EK-kwalificatiereeks uitkijken naar onder meer Turkije - Kroatië. Het is een wedstrijd waarvan je op voorhand kunt stellen dat er mooie duels op het middenveld uitgevochten gaan worden. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze voorbeschouwing speciale aandacht voor Orkun Kökçü, die het mag laten zien tegen de Kroatische ster: Luka Modric.

Kökçü zet ingezette Feyenoord-lijn door bij Turkije
© Pro Shots
Turkije
Turkije
0 - 2
Kroatië
Kroatië

Het gaat momenteel hard met de carrière van Kökçü. De middenvelder die in 2019 bij de selectie van Feyenoord kwam als 'échte tien' is onder Arne Slot omgetoverd tot een box-to-box-middenvelder die over vrijwel alle kwaliteiten beschikt die een speler op zijn positie nodig heeft in het moderne voetbal. Ook het rendement van Kökçü dit seizoen is indrukwekkend. De Turk maakte al twaalf doelpunten voor de Rotterdammers, waarvan zes strafschoppen. Wat opvalt aan de zes overige goals, is dat deze allemaal van buiten het strafschopgebied werden gemaakt. Dat heeft hem de bijnaam 'Mister buiten de zestien' opgeleverd.

Waar Kökçü bij Feyenoord dus makkelijk blijft scoren, zet hij die lijn bij Turkije vrolijk door. Afgelopen weekend speelden de Turken hun eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Armenië en ook daar deed de Eredivisie-middenvelder wat hij al twaalf keer in Rotterdam deed: scoren, met weer een schot van buiten het strafschopgebied.

Dinsdagavond zal Kökçü zijn wapen tegen Kroatië weer willen gaan gebruiken. Aan hem de taak om het ervaren middenveld van de Kroaten zijn hielen te tonen, wat met Modric als ervaren leider een prachtige uitdaging is. Zie jij Kökçü opnieuw scoren? Unibet biedt daar een verhoogde odd van maar liefst 7.75 voor aan. De quotering is te vinden onder het kopje Uniboosts.

Verhoogde odds voor Turkije - Kroatië:
- Andrej Kramaric maakt het eerste doelpunt: 6.75
- Orkun Kökçü scoort: 7.75

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie. Bij die actie zijn na een eerste weddenschap van minstens 10 euro Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's