Kökçü wijst op probleem bij Feyenoord: 'Dat kan gewoon niet'

Reacties

Orkun Kökçü legde na de krankzinnige topper tegen PSV de vinger op de zere plek. Feyenoord kreeg liefst vier doelpunten tegen in Eindhoven en verloor dus ondanks de drie gemaakte goals.

Kökçü wijst op probleem bij Feyenoord: 'Dat kan gewoon niet'
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 3
Feyenoord
Feyenoord

'De eerste twintig minuten spelen we gewoon goed', blikt Kökçü terug bij ESPN. 'We maken de 0-1, hebben overwicht, maar daarna komt PSV met de standaardsituaties', doelt de middenvelder van Feyenoord op het wapen van PSV. 'Ze maken daar twee doelpunten uit, dat kan gewoon niet. Daar moeten we aan werken. We moeten veel mannelijker de duels aangaan', vindt Kökçü.

De middenvelder sprak van moeilijke omstandigheden. 'Het was regenachtig, het veld was glad. Dat was moeilijk, maar als je op 3-3 komt krijg je het gevoel dat er wat te halen valt hier. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik helemaal vrijkwam op het middenveld en een combinatie kon maken. Zij zetten goed druk, maar we moeten een stapje extra zetten om beter te worden. Zulke wedstrijden moet je winnen of er in ieder geval een punt aan overhouden, ook al is het met slecht voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.