Kökcü wijst naar vorig jaar: 'Waarom zou ik me druk maken?'

Reacties

Orkun Kökcü maakt zich geen zorgen over de transferzomer van Feyenoord. De 21-jarige middenvelder legt op het trainingskamp in Oostenrijk uit waarom.

Kökcü wijst naar vorig jaar: 'Waarom zou ik me druk maken?'
© Pro Shots

Ajax (Steven Bergwijn en Owen Wijndal) en PSV (Luuk de Jong en Guus Til) versterken zich deze weken met internationals. Feyenoord is door de transfers van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra rijk geworden, maar de Rotterdammers verliezen wel kwaliteit.

'Waarom zou ik me druk maken', stelt Kökcü. 'Vorig jaar duurde alles ook wat langer bij Feyenoord. Toen haalden we Gernot Trauner en Fredrik Aursnes ook laat binnen. Nu zijn we met z'n allen een jaar verder, dus op een hoger niveau', legt hij uit.

'Ik heb erover gesproken met de trainer, hij belde me tijdens de vakantie. Wat kan en moet beter? Hij wil me nog belangrijker maken in het team. Het komt erop neer dat de jongens van vorig jaar het moeten gaan doen en dat we het kunnen, hebben we bewezen. Naar Ajax en PSV kijken heeft geen zin. Zij kopen in een andere categorie, maar wij hebben laten zien dat we desondanks lang kunnen meedoen met clubs. Dat zijn we dit jaar weer van plan en we zijn overtuigd dat het kan.'

Lees op VI PRO het hele interview met Orkun Kökcü:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer O. Kökçü
Meer over O. Kökçü
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.