Kökcü doet het op moment suprême: Turkije op voorsprong tegen Montenegro

Orkun Kökcu heeft tegen Montenegro zijn eerste interlanddoelpunt gemaakt. Met een schot van afstand bezorgde de twintigjarige middenvelder Turkije een cruciale voorsprong.

Montenegro
Montenegro
1 - 2
Turkije
Turkije

Turkije moet winnen van de Montenegrijnen om nog een kans te maken op de bovenste twee plekken in de poule van Nederland, maar liep binnen drie minuten tegen een achterstand aan. Fatos Beqiraj scoorde namens de gastheren (1-0).

Kerem Aktürkoglu bracht de Turken halverwege de eerste helft op gelijke hoogte en na rust was het de beurt aan Kökcü. De Feyenoorder verscheen bij aanvang van de tweede helft op het veld en bekroonde zijn invalbeurt met de 1-2. Kökcü haalde na een uur van afstand uit en zag zijn inzet via een Montenegrijnse rug in het doel verdwijnen.