Koeman voorspelt: 'De Ligt in twee jaar beste verdediger van de wereld'

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Koeman voorspelt: 'De Ligt in twee jaar beste verdediger van de wereld'

'Matthijs wordt binnen twee jaar de beste centrumverdediger ter wereld'
• Bondscoach Ronald Koeman heeft hoge verwachtingen van Matthijs de Ligt, die hij bij het Nederlands elftal al onder zijn hoede heeft. 'Naast zijn verdedigende kwaliteiten beschikt hij ook over een goed inzicht en heeft hij veel technische kwaliteiten.' (Catalunya Radio)

• Ajax-aanwinst Lisandro Magallán heeft niet alleen ambities op het voetbalveld. De verdediger is ook rechtenstudent en wil na zijn loopbaan advocaat worden. Magallán heeft zijn propedeuse inmiddels binnen. 'Maar ik ben nog lang niet klaar', zegt de kersverse Ajacied tegen de NOS. 'Ik probeer het op afstand te doen. Ik bereid vakken voor in Nederland en als ik weer in Argentinië ben, probeer ik wat tentamens te halen. Ik doe het omdat ik het leuk vind en gebruik het als afleiding om naast het voetbal ook nog aan iets anders te denken.'

• Napoli heeft zich voor een nieuwe jaarkalender laten inspireren door de sprookjeswereld. Dries Mertens is Peter Pan. 

'Als Real Madrid speelt, kijk ik eerst of Isco speelt. Zit hij op de bank, dan ga ik naar huis'
Rafael van der Vaart (ex-Real Madrid) begrijpt niet waarom Isco onder Santiago Solari zo weinig aan spelen toekomt. 'Hij is voor mij de beste speler van de wereld.' (Marca)

• Op de Asian Cup won Australië dinsdag met 3-2 van Syrië. Na afloop ging het echter vooral over de penalty die Syrië tijdens het duel kreeg. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• In 127 wedstrijden voor Manchester United maakte Jaap Stam, tegenwoordig coach van PEC Zwolle, één doelpunt. Vandaag twintig jaar geleden was De Rots van Kampen trefzeker tegen Leicester City en United staat daar via de social media bij stil. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Over social media gesproken. #10yearchallenge is trending; personen plaatsen hierbij een foto van zichzelf van nu en van tien jaar geleden. Borussia Dortmund nam van de gelegenheid gebruik om Red Bull Leipzig eens voor schut te zetten. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.