Koeman verwelkomt Alba en Pedri weer op trainingsveld

Reacties

Ronald Koeman heeft daags na de thuiszege van Barcelona op Levante (3-0) goed nieuws ontvangen vanuit de ziekenboeg. Jordi Alba en Pedri hebben maandag de groepstraining bij de Catalanen hervat.

Koeman verwelkomt Alba en Pedri weer op trainingsveld
© Pro Shots
Benfica
Benfica
3 - 0
Barcelona
Barcelona

Alba en Pedri misten de laatste drie competitiewedstrijden van Barça door spierblessures. Beide Spaans internationals kwamen niet ongeschonden uit de strijd in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München (0-3).

Het is nog niet duidelijk of Alba en Pedri fit genoeg zijn om ook mee te gaan naar Lissabon, waar Barça woensdag tegen Benfica speelt. In Estádio da Luz mag Koeman weer op de bank zitten. Tegen Levante zat hij zijn eerste van twee competitieduels schorsing uit. Barcelona liet maandag weten niet in beroep te gaan tegen de straf, waardoor Koeman zaterdagavond ook tegen Atlético Madrid vanaf de tribune moet toekijken.

Koeman kan tegen Benfica weer gebruikmaken van de diensten van Frenkie de Jong, die tegen Levante een schorsing uit zat vanwege zijn twee gele kaarten tegen Cádiz. Ousmane Dembélé, Sergio Agüero en Martin Braithwaite zijn door blessures niet van de partij in Portugal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.