Koeman over clash met Kroatië: 'Moeilijk te bespelen team'

Reacties

Oranje maakt zich op voor een confrontatie met de nummer drie van het afgelopen WK in de halve finales van de Nations League. Volgens bondscoach Ronald Koeman 'een moeilijk te bespelen team'.

Koeman over clash met Kroatië: 'Moeilijk te bespelen team'
© Pro Shots

'Dat hebben we het afgelopen WK weer kunnen zien', aldus Koeman in een eerste reactie bij de KNVB. 'Ze hebben natuurlijk veel ervaring en de laatste jaren uitstekend gepresteerd op de grote toernooien.'

Het Nederlands elftal staat op woensdag 14 juni in De Kuip tegenover de WK-finalist van 2018. 'Ik verheug me op het toernooi', blikt Koeman vooruit. 'Het is goed om te spelen om een prijs, en zeker na de verloren finale van 2019 willen we wat rechtzetten. Daarbij vind ik het erg leuk dat de wedstrijden in Nederland worden gespeeld; dat is prachtig voor onze fans en natuurlijk voor onszelf.'

De andere halve finale is een ontmoeting tussen Spanje en Italië. De finale van de Nations League vindt plaats op zondag 18 juni, eveneens in De Kuip. De overige twee duels worden in De Grolsch Veste afgewerkt.

Tijdens de presentatie van Koeman en het bespreken van de doelstellingen die hij meekreeg, ging het al even over de Nations League: 

Lees hier meer over de start van de tweede ambtstermijn van Koeman:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.