Koeman met uitgedunde selectie van start bij Oranje

Reacties

Het Nederlands elftal is begonnen aan de voorbereiding op de halve finale van de Nations League. Tijdens de eerste training moest Ronald Koeman het wel doen met een uitgedunde selectie.

Koeman met uitgedunde selectie van start bij Oranje

Koeman, die zijn definitieve selectie maandag pas naar buiten brengt, had in totaal de beschikking over twintig spelers uit zijn voorselectie. Jasper Cillessen, Memphis Depay, Marten de Roon, Kevin Strootman en Stefan de Vrij ontbraken vanwege clubverplichtingen. Kenny Tete meldde zich wel, maar is nog geblesseerd. Het is onduidelijk of hij kan spelen tegen Engeland.

Uiteraard zijn ook Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum nog niet van de partij. Zij spelen op 1 juni de Champions League-finale met hun club Liverpool en sluiten daarom pas later aan. Donderdag 6 juni neemt Oranje het in de halve finale van de Nations League op tegen Engeland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.