Koeman legt zich niet neer bij schorsing

Reacties

Ronald Koeman kan mogelijk de komende duels toch op de Barcelona-bank plaatsnemen. De Nederlandse trainer heeft beroep aangetekend tegen zijn schorsing.

Koeman legt zich niet neer bij schorsing
© Pro Shots
Valencia
Valencia
2 - 3
Barcelona
Barcelona

De Spaanse tuchtcommissie legde Koeman vrijdag een schorsing op voor twee duels naar aanleiding van zijn rode kaart tijdens het duel met Granada, dat donderdag de Catalanen een beroerde avond bezorgde. De Nederlander mist door de sanctie de duels met Valencia en Atlético Madrid.

Koeman was het al niet eens met de uitsluiting en ook niet met de straf. In zijn ogen heeft hij niets misdaan. 'Ik heb niets lelijks gezegd, ik heb niemand beledigd. Dit is ongelooflijk. Maar als de vierde official de ster van de avond wil zijn...', reageerde hij op zijn wegsturen.

Koeman laat het er niet bij zitten. Zijn onvrede heeft geleid tot het aantekenen van beroep tegen de straf. Mogelijk levert het een strafvermindering op, zodat hij niet komende twee duels op de tribune moet plaatsnemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Koeman: 'Ik heb de scheidsrechter niet beledigd'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.