Koeman informeert naar gewilde 'free agent' Martina

Reacties

Ronald Koeman ziet een nieuwe samenwerking met Cuco Martina wel zitten. Het Everton van de Nederlandse manager heeft geïnformeerd naar de rechtsback, maar er is ook belangstelling van andere clubs.

Koeman informeert naar gewilde 'free agent' Martina

De 27-jarige Martina is bij Southampton in het bezit van een aflopend contract en kan daarom transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De vleugelverdediger werd twee jaar geleden door Koeman naar The Saints gehaald en kan bij Everton herenigd worden met zijn oude manager.

Toch is een transfer nog geen uitgemaakte zaak. Martina speelde het afgelopen seizoen over alle competities verdeeld slechts achttien wedstrijden voor Southampton en wil bij een nieuwe club meer aan spelen toekomen. Bij Everton lijkt dat door de aanwezigheid van Seamus Coleman geen uitgemaakte zaak.

Zaakwaarnemer Steve Ebecilio houdt zich in gesprek met Voetbal International op de vlakte over de toekomst van Martina. 'Ik kan er op dit moment geen zinnig woord over zeggen. Er zijn altijd contacten met clubs, maar er is nog niets zeker.'

Martina kwam in Nederland uit voor RBC Roosendaal, RKC Waalwijk en FC Twente, voordat hij koos voor een Engels avontuur bij Southampton. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.