Koeman begroet Messi na het weekend op trainingsveld

Reacties

Het is de bedoeling dat Lionel Messi komende week de training bij Barcelona hervat. Na het einde van de soap over zijn contract en toekomst begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag voor Messi.

Koeman begroet Messi na het weekend op trainingsveld
© Pro Shots

Volgens Marca wordt de Argentijn maandag bij de clubarts verwacht voor een verplichte coronatest, aan de hand van de uitslag van die test kan worden vastgesteld wanneer Messi weer zijn gezicht laat zien op de groepstraining.

In Spanje gaan de sportkranten er vanuit dat Messi, ook als hij de groepstraining binnenkort hervat, er niet bij is als Ronald Koeman voor zijn eerste klus als trainer van Barcelona staat. De Catalanen oefenen volgende week zaterdag tegen Nàstic de Tarragona, een dag nadat het nieuwe seizoen van La Liga officieel is begonnen. Omdat Barça tot laat in het vorige seizoen actief was in Europa, zijn de eerste twee competitieduels van de club doorgeschoven. De Spaanse competitie begint voor Barcelona dus in de derde speelronde, met een thuiswedstrijd tegen Villarreal in het laatste weekend van september.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.