KNVB wijst verzoek af, PEC Zwolle denkt na over vervolgstappen

Reacties

De KNVB heeft het verzoek van PEC Zwolle om de uitwedstrijd tegen Ajax terug te zetten naar 2 maart afgewezen. De club uit Overijssel denkt na over mogelijke vervolgstappen.

KNVB wijst verzoek af, PEC Zwolle denkt na over vervolgstappen

De wedstrijd Ajax-PEC werd door de KNVB verplaatst naar 13 maart, zodat de Amsterdammers meer tijd hebben om zich voor te bereiden op de Champions League-ontmoeting met Real Madrid. Door die verandering in het speelschema moet PEC nu drie wedstrijden in zeven dagen tijd afwerken. De Blauwvingers zitten daar niet op te wachten en stuurden donderdagavond een brief naar de KNVB, met daarin het verzoek om de wedstrijd terug te zetten naar 2 maart.

De nationale voetbalbond heeft een dag later een reactie gegeven en het verzoek van PEC afgewezen. De nummer dertien van de Eredivisie beraadt zich met de clubadvocaat over hoe nu verder en sluit de stap naar de arbitragecommissie niet uit. PEC richt de aandacht nu volledig op de competitiewedstrijd van zaterdag tegen De Graafschap (thuis) en zal zondag of uiterlijk maandag met een statement naar buiten komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.