KNVB maakt scheidsrechters voor Super Sunday bekend

Reacties

Serdar Gözübüyük is zondagavond de scheidsrechter bij de topper tussen Ajax en AZ. Eerder op de dag moet Dennis Higler het duel tussen PSV en Feyenoord in goede banen leiden.

KNVB maakt scheidsrechters voor Super Sunday bekend
© Pro Shots

De KNVB heeft dinsdagmiddag de scheidsrechtersaanstellingen bekendgemaakt. Gözübüyük krijgt in de Johan Cruijff Arena assistentie van Charl Schaap en Jan de Vries, Christiaan Bax is de vierde official. Clay Ruperti is de videoscheidsrechter van dienst, hij wordt bijgestaan door Richard Polman. De kraker tussen Ajax en AZ begint om 20.00 uur. Gözübüyük floot eerder ook al De Klassieker in Amsterdam.

Om 14.30 uur staat er in Eindhoven eveneens een topper op het programma. Higler is de leidsman in het Philips Stadion. Johan Balder en Rens Bluemink zijn de assistenten, Jeroen Manschot de vierde official. Rob Dieperink is de VAR, Erik Kleinjan de assistent-VAR. Bekijk hieronder alle aanstellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De KNVB heeft ook direct de arbiters voor de halve finales in het TOTO KNVB-bekertoernooi bekendgemaakt. De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op 4 maart staat onder leiding van Björn Kuipers, een dag later is Jochem Kamphuis de scheidsrechter bij het treffen tussen Feyenoord en NAC Breda.

'Nauwelijks voor te stellen dat Ajax vaker heeft verloren dan Feyenoord'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.