KNVB helpt PSV met verplaatsing strijd om de Johan Cruijff Schaal

Reacties

De aftrap van het seizoen in Nederland wordt een dag eerder verricht. Zoals gebruikelijk wordt het duel om de Johan Cruijff Schaal als eerste afgewerkt, dit gebeurt op zaterdag 27 juli in plaats van zondag de 28ste. Dan staan Ajax en PSV tegenover elkaar in Amsterdam.

KNVB helpt PSV met verplaatsing strijd om de Johan Cruijff Schaal

De KNVB geeft als reden voor de verplaatsing van de wedstrijd op dat PSV zich zodoende optimaal kan voorbereiden op de Europese wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren worden op 18 juni gekoppeld aan een team in het voorportaal van het elitetoernooi, op 23 of 24 en 30 of 31 juli werkt PSV het tweeluik af.

Ajax stroomt als kampioen van Nederland een ronde later in en zal pas in augustus in actie komen in de derde voorronde van de Champions League. Afgelopen seizoen bereikte zowel Ajax als PSV de groepsfase van de Champions League via de voorrondes. Het duel om de Johan Cruijff Schaal wordt afgewerkt in het stadion van Ajax, de aftrap is om 18.00 uur. Vorig jaar won Feyenoord de trofee na penalty's.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.