KNVB deelt VAR-beelden van veelbesproken penaltymoment bij Ajax - Heerenveen

Reacties

De KNVB heeft in samenwerking met sponsor ARAG de beelden vrijgegeven van het veelbesproken penaltymoment tijdens Ajax - SC Heerenveen (4-4), afgelopen zondag. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük besloot de bal uiteindelijk niet op de stip te leggen.

KNVB deelt VAR-beelden van veelbesproken penaltymoment bij Ajax - Heerenveen

Ajax-doelman Kostas Lamprou kwam in botsing met Heerenveen-spits Sam Lammers, die daardoor uit balans raakte en niet meer bij de bal kon komen. Gözübüyük besloot niet te fluiten, maar ging op aanraden van videoscheidsrechter Dennis Higler toch nog eens naar de beelden kijken.

Higler liet daarbij aan Gözübüyük weten dat hij van mening was dat het wel degelijk een strafschop voor Heerenveen moest zijn, maar de scheidsrechter besloot anders. Na afloop van de wedstrijd gaf Gözübüyük al aan achter zijn beslissing te staan, ook toen hij hoorde dat scheidsrechtersbaas Dick van Egmond al wel gesproken had van een arbitrale fout.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lammers: 'Het was honderd procent een strafschop'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.