KNVB deelt communicatie tussen Kuipers en VAR bij karatetrap Mazraoui

Reacties

Björn Kuipers wilde de karatetrap waarmee Noussair Mazraoui tijdens de topper Ajax-PSV tegenstander Angeliño op het hoofd raakte eigenlijk bestraffen met een gele kaart. Na ingrijpen door videoscheidsrechter Pol van Boekel kwam de scheidsrechter op andere gedachten.

KNVB deelt communicatie tussen Kuipers en VAR bij karatetrap Mazraoui

De KNVB deelt wekelijks de beelden van één VAR-moment in het Eredivisie-weekend en heeft deze week gekozen voor het moment waarbij Mazraoui een directe rode kaart krijgt. Kuipers werd na de overtreding direct belaagd door verschillende PSV'ers, maar had daar weinig trek in. 'Jongens, hou eens op met zeuren man. We hebben toch iemand die meekijkt', zei Kuipers tegen de spelers op het veld.

Met zijn opmerking doelde de arbiter op VAR Van Boekel, die aangaf dat hij vond dat Kuipers een rode kaart moest trekken. Kuipers bekeek de beelden langs de kant en kwam vervolgens snel tot de conclusie dat Van Boekel het bij het juiste eind had. Mazraoui heeft een schorsing van drie duels gekregen, waarvan één voorwaardelijk, en mist daardoor de wedstrijden van Ajax tegen FC Emmen en Willem II.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.