KNVB brengt Nijhuis en Schmidt weer samen

Reacties

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangewezen als scheidsrechter voor de topper PSV- Feyenoord. Voor Roger Schmidt is het zondag een ongewenst weerzien.

KNVB brengt Nijhuis en Schmidt weer samen
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

De aanstelling van Nijhuis zorgt namelijk voor een zeer pikante ontmoeting voor Schmidt. Na een eerdere botsing bij het duel met VItesse was de PSV-trainer in januari na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam helemaal klaar met de arbiter, die werd verweten gezegd te hebben bewust tegen de Eindhovenaren te fluiten. 'Ik hoef deze scheidsrechter niet meer te spreken, nooit meer in mijn leven. Overduidelijk. Wij passen niet samen.'

De bijtende kritiek van Schmidt leidde tot een onderzoek van de aanklager en vervolgens tot een schorsing voor de Duitser. In Zeist is er geen aanleiding om Nijhuis voorlopig niet aan te stellen voor wedstrijden van PSV getuige de indeling voor komend weekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.