Knieoperatie blaast discussie over einde carrière Zlatan nieuw leven in

Reacties

Zlatan Ibrahimovic kan waarschijnlijk de rest van het kalenderjaar niet meer in actie komen. De veertigjarige vedette van AC Milan heeft woensdag een knieoperatie ondergaan.

Knieoperatie blaast discussie over einde carrière Zlatan nieuw leven in
© Pro Shots

De ingreep stond volgens Milan al langer gepland om de aanhoudende problemen van Ibrahimovic met het gewricht te verhelpen. Het betekent wel dat de veteraan zeven à acht maanden aan de kant zal staan. Tegen de tijd dat de Zweed weer aan voetballen kan gaan denken, heeft hij zijn 41ste verjaardag (in oktober) al gevierd.

Of de loopbaan van Ibrahimovic daarmee ten einde is, wordt niet duidelijk uit het statement van Milan. Het contract van de topscorer aller tijden van Zweden loopt na dit seizoen ook af. Doordat hij de laatste maanden met de nodige blessures kampte, was er in Italië al een discussie of Ibrahimovic er niet beter aan deed te stoppen.

Eerder deze week was Ibrahimovic nog het middelpunt van de feestvreugde, nadat Milan voor het eerst sinds 2011 de landstitel had veroverd. De missie van de ex-speler van Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United is daarmee geslaagd. De vraag is of het ook zijn laatste kunstje was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.