'Kluivert beroofd in Spanje, vriendin wordt aangevallen'

Reacties

De vriendin van Justin Kluivert heeft de schrik van haar leven gekregen in Spanje. Er werd woensdagavond laat ingebroken in het huis van de Valencia-speler. Zijn vriendin kreeg daarbij klappen.

'Kluivert beroofd in Spanje, vriendin wordt aangevallen'
© Pro Shots

Volgens meerdere Spaanse media is Kluivert het doelwit geworden van een roof. Kluivert was in Mallorca, waar hij zich voorbereidt op de wedstrijd van donderdagavond, en dus was zijn vriendin alleen thuis. Kort nadat ze de hond had uitgelaten, sloegen de overvallers toe. Ze dwongen haar te vertellen waar in het huis de waardevolle spullen liggen.

Daarbij kreeg de vriendin van Kluivert klappen. Uiteindelijk is er voor zo'n 200.000 euro aan juwelen en horloges meenemen, zo klinkt het in Spanje. Volgens Marca gaat het goed met zowel Kluivert als zijn vriendin. De speler is op de hoogte gebracht van de roof en is erg geschrokken, maar wil desondanks de wedstrijd tegen Mallorca spelen.

Kluivert bereidt zich nu met Valencia voor op de uitwedstrijd tegen Mallorca van later op donderdag. Dat duel begint om 19.30 uur. Valencia staat op de dertiende plaats in LaLiga, maar het gat met nummer achttien Valladolid is slechts twee punten. De onderste drie clubs degradaren in Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.