Owen op podium bij jockey-debuut, Messi ontvangt vierde schoen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Owen op podium bij jockey-debuut, Messi ontvangt vierde schoen

Michael Owen kan tevreden terugkijken op zijn debuut als jockey. De voormalig Engels international, altijd een paardenliefhebber geweest, eindigde als tweede op een benefietrace in Ascot. 'Ik ben in een stuk teruggekomen en heb de tijd van mijn leven gehad', reageerde Boy Wonder na afloop tegenover de BBC. Hij sluit niet uit dat er nog een vervolg op dit avontuur komt.

Dressed to impress!!

Een bericht gedeeld door Michael Owen (@themichaelowen) op

• De spelers van Real Madrid zijn weer blij gemaakt door sponsor Audi. Zal Cristiano Ronaldo überhaupt nog een plekje vrij hebben in zijn garage?

• Hoezo, voetballers spelen alleen maar FIFA? Cesc Fàbregas en Timothy Fosu-Mensah waren ook best te porren voor een potje basketbal. En we verklappen alvast: Nederlands succes!

Lionel Messi bouwt aan een schoenenkast waar menig vrouw jaloers op zal zijn. Vrijdag ontving hij voor de vierde keer in zijn loopbaan de Gouden Schoen, de prijs voor topscorer van de Europese velden. Messi maakte vorig seizoen 37 doelpunten in de Primera División. Bas Dost eindigde als tweede, met zijn 34 goals voor Sporting Portugal.

Ragnar Klavan maakte vorig jaar zomer een droomtransfer naar Liverpool en vond de interesse van de Engelse grootmacht zelf ook wat onwaarschijnlijk. 'Ja, ik geloofde het niet. Ik vroeg om een soort van bevestiging en toen stuurde Jürgen Klopp me een selfie', vertelt de voormalig verdediger van AZ. Dat was alles wat Klavan nodig had; niet veel later verruilde hij FC Augsburg voor The Reds.

Hans Nijland en de investeerders van FC Groningen vermaakten zich donderdagavond wel op Goodison Park, waar Everton met liefst 1-5 verloor van Atalanta. Bij de Italianen deed voormalig Groningen-speler Hans Hateboer zeventig minuten mee.

'Winnen als coach is even goed als de beste seks.'
Het zijn de woorden van Stijn Vreven in het Belgische Nieuwsblad. We zijn nu dan ook wel benieuwd hoe de trainer van NAC Breda zich zaterdag na de 0-8 nederlaag tegen Ajax zal hebben gevoeld…

Cédric Bakambu was donderdag de volgende internationale topspeler die op het veld aandacht vroeg voor slavernij in de 21e eeuw. Een documentaire van CNN bracht aan het licht dat immigranten in Libië door mensenhandelaren worden verkocht aan de hoogste bieder. Met zijn handen gekruist maakte Bakambu na een van zijn goals tegen Astana (2-3) een statement, dat hij herhaalde op Twitter: Fuck Slavery. Eerder spraken spelers als Geoffrey Kondogbia (Valencia) en Paul Pogba (Manchester United) zich al duidelijk uit.

Sergio Ramos brak in de derby met Atlético Madrid zijn neus en heeft een herstelmasker aangeschaft om van deze kwetsuur te herstellen. Natuurlijk is dit masker speciaal gemaakt voor de verdediger, die de tekst 'Work hard, dream big' op het hoofddeksel heeft laten zetten. Dat moet Real Madrid natuurlijk ook wel doen om de achterstand van tien punten op Barcelona in de Primera División nog goed te maken. Zaterdagmiddag speelt Real thuis tegen Málaga.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.