Klopp ondanks excuses aangeklaagd

Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp wordt mogelijk gestraft naar aanleiding van zijn vreugde-explosie aan het einde van de wedstrijd tussen Liverpool en Everton.

Klopp ondanks excuses aangeklaagd

De Duitser is formeel aangeklaagd door de FA, omdat hij de late goal van zijn club in het veld vierde. Liverpool won de altijd beladen Merseyside Derby in de uiterste slotfase, in de 96ste minuut kopte Divock Origi raak voor de winnende treffer.

Klopp rende uit vreugde het veld in en knuffelde doelman Alisson Becker. Na de wedstrijd bood de coach direct zijn excuses aan. 'Ik heb ook "sorry" gezegd tegen Marco Silva (hoofdtrainer van Everton, red.), want ik wil niet oneerbiedig zijn. Ik kon mezelf gewoon niet meer stoppen.' Ondanks dat gebaar hangt Klopp een straf boven het hoofd. Liverpool en Klopp hebben tot donderdag om te reageren op de aanklacht.

Arsenal, Tottenham Hotspur en Huddersfield Town kregen ook nieuws vanuit het kantoor van de Engelse voetbalbond. Huddersfield kreeg te horen dat het beroep tegen de schorsing van speler Steve Mounié niets heeft uitgericht, waardoor hij voor drie wedstrijden geschorst blijft.

Er wordt onderzoek verricht naar de schermutseling tussen spelers van Arsenal en Tottenham, die zich volgens de FA niet collegiaal hebben gedragen. Na een goal van Tottenham gingen diverse spelers elkaar te lijf in de beladen derby, die uiteindelijk met 4-2 werd gewonnen door Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.