Klopp neemt Fabinho en Thiago mee naar Parijs

Reacties

Het lijkt erop dat Liverpool-manager Jürgen Klopp in de Champions League-finale tegen Real Madrid een beroep kan doen op zowel Fabinho als Thiago Alcántara. Het duo was niet fit, maar reist mee naar Parijs.

Klopp neemt Fabinho en Thiago mee naar Parijs
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Op zaterdag staan Liverpool en Real Madrid tegenover elkaar in het Stade de France, voor de Engelsen waren het qua medische updates nog even spannende weken. Zo begonnen Mohamed Salah en Virgil van Dijk op de bank in het laatste competitieduel met Wolverhampton Wanderers. Fabinho was er helemaal niet bij en Thiago viel halverwege geblesseerd uit.

Het heeft er nu alle schijn van dat Klopp over een volledig fitte selectie kan beschikken tegen Real Madrid, dat eerder ook al de namen van de groep bekendmaakte. Probleemgevallen Eden Hazard en Gareth Bale zitten bij de groep en kunnen dus mogelijk in actie komen tegen Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.