Klopp geeft hoopvolle update over Van Dijk en Salah

Reacties

Virgil van Dijk en Mohamed Salah zullen er dinsdag niet bij zijn, wanneer Liverpool het in de Premier League opneemt tegen Southampton. Jürgen Klopp benadrukt echter dat hij geen twijfels heeft over de inzetbaarheid van de twee sterspelers in de aankomende Champions League-finale.

Klopp geeft hoopvolle update over Van Dijk en Salah
© Pro Shots
Southampton
Southampton
1 - 2
Liverpool
Liverpool

Van Dijk en Salah vielen zaterdag geblesseerd uit in de gewonnen FA Cup-finale tegen Chelsea. Van Dijk liet zich vervangen omdat hij een steek achter zijn knie voelde, terwijl Salah de strijd moest staken vanwege een pijnlijke lies. Dinsdag kunnen de verdediger en de aanvaller niet in actie komen tegen Southampton. Liverpool vecht in dit duel voor zijn laatste titelkansen.

Klopp heeft goede hoop dat Van Dijk en Salah aankomende zondag, in de laatste speelronde tegen Wolverhampton Wanderers, wél weer van de partij kunnen zijn. De Champions League-finale tegen Real Madrid van een week later moet volgens de trainer dus helemaal geen probleem zijn voor het duo.

'Ze zijn allebei in orde', probeerde Klopp de Liverpool-fans gerust te stellen. 'We hopen dat ze komend weekend weer mee kunnen doen. Als basisspeler of als invaller, dat zullen we nog wel zien. En als dat niet lukt, dan zullen we het wel per dag bekijken. Maar we zijn erg positief en hebben geen twijfels over de Champions League-finale.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.