Klopp gaat uit zijn plaat tegen veldbestormer die Robertson onderuit haalt

Reacties

Terwijl Anfield zondag feest vierde na de 7-0 van Roberto Firmino tegen Manchester United had manager Jürgen Klopp heel even iets anders aan zijn hoofd. De Duitser was woest toen hij zag dat een veldbestormer zijn linksback Andrew Robertson onderuit schoffelde.

Klopp gaat uit zijn plaat tegen veldbestormer die Robertson onderuit haalt
© Viaplay
Liverpool
Liverpool
7 - 0
Manchester United
Manchester United

Een toeschouwer was schijnbaar zó blij met de monsterzege van Liverpool dat hij besloot om het veld te betreden en richting de feestvierende spelers van Liverpool te rennen. Op foto's is te zien dat de man waarschijnlijk uitgleed en vervolgens tegen de spelers aan botste. Robertson werd daarbij het hardst geraakt en ook Curtis Jones moest er even van bijkomen.

De staf van Liverpool zag het gebeuren en de feestvreugde maakte plaats voor verbazing en bij Klopp vooral ook woede. Terwijl de man werd afgevoerd, kwam hij langs de manager van Liverpool. Klopp was woedend en schreeuwde hem nog wat woorden toe. De assistent-grensrechter probeerde de oefenmeester nog tot kalmte te manen.

Bekijk het incident vanaf 0:20:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.