Klopp ergert zich aan vraag over Corona-virus: 'Waarom ik?'

Reacties

Het Corona-virus houdt ook de voetbalwereld al in zijn greep, maar het is voor Jürgen Klopp geen reden zich ook op dat gebied een expert te wanen. De manager van Liverpool weigerde op zijn persconferentie na het FA Cup-duel met Chelsea in te gaan op vragen over de eventuele gevolgen voor zijn eigen ploeg.

Klopp ergert zich aan vraag over Corona-virus: 'Waarom ik?'
© Pro Shots

Die vraag kreeg hij namelijk, nu in Italië al diverse wedstrijden zijn afgelast en ook in andere landen mogelijk maatregelen worden getroffen. Klopp weigerde zich echter uit te laten over de kwestie. 'Wat mij niet bevalt is dat voor zo'n serieuze zaak de mening van een voetbaltrainer belangrijk is. Ik snap dat niet', zei de Duitse manager.

Ook niet nu het Corona-virus invloed heeft op het voetbal. 'Het is niet belangrijk wat beroemde mensen zeggen. Je moet wel op de juiste manier over dingen praten. Mensen zonder enige kennis, zoals ik, moeten niets zeggen over zoiets. Dat is aan mensen met kennis, die moeten mensen zeggen wat wel en niet te doen.'

En dus sloot Klopp het onderwerp op voor hem kenmerkende wijze af en vroeg hij zich nogmaals hardop af waarom juist hij een vraag kreeg over het Corona-virus en de gevolgen voor het voetbal. 'Ik ben een voetbaltrainer. Ik snap niks van politiek of het Corona-virus... waarom ik? Ik draag een honkbalpet en heb me niet geschoren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.