Klinkende zege op Russische kampioen eerste succes Slutsky bij Vitesse

Reacties

Vitesse heeft de eerste overwinning geboekt onder Leonid Slutsky. De Arnhemmers waren in Klagenfurt te sterk voor de regerend Russisch kampioen Lokomotiv Moskou (3-0).

Klinkende zege op Russische kampioen eerste succes Slutsky bij Vitesse

Het vierde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen was de afsluiting van het trainingskamp in het Oostenrijkse Karinthië. Het werd een positieve afsluiting, want Lokomotiv Moskou werd met 3-0 geklopt.

Thomas Bruns, die in de zevende minuut de geblesseerde Hilary Gong verving, opende na een half uur de score. Na een uur was hij ook betrokken bij de 2-0. Na een aanval via Bruns en Bryan Linssen was het Roy Beerens die de tweede Arnhemse treffer voor zijn rekening nam. In de slotfase bepaalde Alexander ​Büttner uit een vrije trap de eindstand op 3-0.​​​​​​

Voor Slutsky was het zijn eerste overwinning in Arnhemse dienst. Na de nederlagen tegen Wolfsberger AC (2-1) en Shakhtar Donetsk (4-1) werd vrijdag het eerste positieve resultaat geboekt tegen Arsenal Tula (2-2). Volgende week speelt Vitesse in de voorronde van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.