Klaiber debuteert in Ajax-basis, Antony één van de vier 'nieuwkomers'

Reacties

Ten opzichte van het Champions League-duel met Liverpool is de basisopstelling van Ajax op vier plaatsen gewijzigd. Sean Klaiber maakt op bezoek bij VVV-Venlo zijn debuut in de Amsterdamse basis, terwijl Antony terugkeert.

Klaiber debuteert in Ajax-basis, Antony één van de vier 'nieuwkomers'
© Pro Shots
VVV-Venlo
VVV-Venlo
0 - 13
Ajax
Ajax

André Onana begint om 16.30 'gewoon' onder de lat, terwijl drie van de vaste verdedigers (Perr Schuurs, Daley Blind en Nicolás Tagliafico) ook in de basis staan. Op rechtsback speelt Klaiber in plaats van Noussair Mazraoui, terwijl de tegen Liverpool nog op het middenveld geposteerde Blind terugkeert in de defensie, ten koste van Lisandro Martínez. Op het middenveld spelen Davy Klaassen en Ryan Gravenberch wederom, net als Jurgen Ekkelenkamp.

Na zijn woensdag opgelopen knieblessure ontbreekt Mohammed Kudus uiteraard, terwijl Dusan Tadic van de spitspositie verhuist naar de linkerflank. In de punt van de aanval staat nu Lassina Traoré en Antony keert terug als rechtsbuiten. Hij ontbrak in de CL-kraker nog, trainer Erik ten Hag wilde toen niet zeggen wat voor klachten hij precies had, maar de Braziliaan is dus alweer terug. David Neres begint op de bank, net als Quincy Promes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.