Klaassen voelt zich thuis bij Everton en blijft strijdvaardig

Reacties

Op de laatste speeldag van de Premier League maakte Davy Klaassen in dienst van Everton meer speelminuten dan in de voorgaande 31 competitieduels bij elkaar. De middenvelder kende een lastig eerste seizoen in Engeland, maar blijft vechten voor zijn kans.

Klaassen voelt zich thuis bij Everton en blijft strijdvaardig

Vorig jaar maakte Klaassen in de zomer voor 27 miljoen euro de overstap van Ajax naar Everton. Hij verliet Amsterdam als routinier, maar belandde bij The Toffees al snel op de bank. Onder manager Sam Allardyce - die Ronald Koeman in november opvolgde - zat Klaassen vaker wel dan niet bij de selectie. Ondanks het gebrek aan speeltijd heeft Klaassen het naar zijn zin gehad in zijn eerste seizoen bij Everton.

'Algemeen gezien heb ik het goed gehad bij Everton', quote Liverpool Echo de zestienvoudig international. 'Het is een geweldige club en de mensen rondom het team zijn erg vriendelijk. Het is een ambitieuze club en ik geniet hier voor de volle honderd procent. Ik voel me thuis bij Everton en ik ben vastbesloten om meer te spelen voor het team.'

Klaassen krijgt volgend seizoen een nieuwe kans onder een nieuwe manager. Everton nam afscheid van Allardyce, als onderdeel van een langetermijnplan wordt er naar een nieuwe coach gezocht. De van PSV overgekomen Marcel Brands mag zich daar als technisch directeur over buigen. Klaassen heeft in Liverpool nog een contract tot medio 2022.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.