Klaassen slaat weer toe en bevestigt status als 'chef openingsgoal'

Reacties

Davy Klaassen deed donderdag tijdens het Europa League-duel met AS Roma zijn imago van 'chef openingsgoal' weer eens eer aan. De middenvelder van Ajax brak vlak voor rust de ban in de Europa League-wedstrijd.

Klaassen slaat weer toe en bevestigt status als 'chef openingsgoal'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 2
AS Roma
AS Roma

Voor Klaassen was het al zijn achtste openingsdoelpunt dit seizoen, na eerder de score te hebben geopend in de Eredivisie-duels met FC Utrecht, FC Emmen, Willem II en Heracles Almelo, de KNVB-bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen en de Europa League-ontmoetingen met Lille en Young Boys.

Klaassen staat dit seizoen in totaal op twaalf doelpunten, alle competities meegerekend. De ex-speler van Everton en Werder Bremen is dus met twee derde van zijn productie goed geweest voor de openingstreffer.

In het lopende seizoen van de Europa League is Klaassen nu al ex aequo de man met de meeste openingsgoals achter zijn naam: drie. Dit ondanks het feit dat Ajax later instroomde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg Ajax - AS Roma via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Klaassen
Meer over D. Klaassen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.