Klaassen niet tevreden met punt in De Kuip: 'Dat hoort ook, we zijn Ajax'

Ajax kwam zondag terug tegen Feyenoord, maar het 1-1 gelijkspel kon niet voor een glimlach zorgen bij doelpuntenmaker Davy Klaassen.

Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Ajax
Ajax

De Amsterdammers hadden het lastig in de eerste helft, zag ook Klaassen. 'We kwamen moeilijk van de eigen helft af, dan ziet elk team er slecht uit. Maar het was ook zonder dat zij echte kansen creëerden. We kwamen niet echt in ons spel, maar we knokten ons in de wedstrijd', vond de middenvelder.

In de tweede helft resulteerde dat in de gelijkmaker, die Klaassen via het been van Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer binnen kopte. 'Het maakt mij niet uit hoe de bal erin gaat. Ik wilde de bal op de goal of voor de goal koppen. De hoek was moeilijk, maar dat de bal erin gaat, is natuurlijk goed.'

Ondanks zijn goal en de comeback is Klaassen niet tevreden. 'Ik ben toch teleurgesteld. Misschien is een punt terecht als je kijkt naar de wedstrijd, maar uiteindelijk ben je toch niet tevreden. Maar dat hoort ook, we spelen bij Ajax.'

Ajax kwam dus terug in De Klassieker, maar dat betekent dat er nog steeds een inhaalslag gemaakt moet worden op de Eredivisie-ranglijst. FC Volendam, Excelsior en SC Cambuur zijn de eerstvolgende tegenstanders van de Amsterdammers, die op een achterstand van vijf punten staan op koploper Feyenoord.