Klaas Dijkhoff krijgt officiële functie bij PSV: 'Ik ben vereerd'

Reacties

Klaas Dijkhoff treedt vanaf 1 juli toe tot de raad van commissarissen van PSV. De voormalig politicus neemt de plaats van Robert van der Wallen, die Jan Albers verving, over.

Klaas Dijkhoff krijgt officiële functie bij PSV: 'Ik ben vereerd'
© Pro Shots

Dijkhoff was de afgelopen vier jaar actief als fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer. Op 30 maart nam hij afscheid van de politiek. PSV maakt nu bekend dat de veertigjarige Brabander is toegetreden tot de rvc. Daar vervult hij de plaats van Van der Wallen, die president-commissaris is geworden.

'We zijn enorm verheugd met onze nieuwste aanwinst Klaas Dijkhoff. Klaas behoeft eigenlijk geen introductie, maar zijn hart voor PSV, zijn ervaringen in de complexe politieke wereld en vooral zijn kracht om altijd dicht bij zichzelf te blijven, passen perfect bij de kernwaarden van PSV', legt Van der Wallen uit op de clubsite.

Dijkhoff vult aan: 'Ik ben vereerd om me als commissaris voor m’n club te mogen inzetten. Als menneke was al snel duidelijk dat mijn talent niet in m’n benen zit. Toen heb ik mijn voetbaldromen verlegd van het veld naar de bestuurskamer. Ook aan de vergadertafels moet als team gepresteerd worden om de kans op succes binnen de lijnen te vergroten en ons clubgevoel en de supporters in ere te houden.'

De rvc van PSV bestaat naast Van der Wallen en Dijkhoff uit Ton van Veen, Hans van Breukelen en Ingrid Wolf.

Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.