Kishna vliegt naar Rome voor medische keuring bij Lazio

Reacties

Ricardo Kishna is op weg naar Rome om zijn transfer naar Lazio af te ronden. De twintigjarige buitenspeler ondergaat maandag de medische keuring. Als dat geen probleem oplevert, tekent hij vervolgens een contract in de Italiaanse hoofdstad.

Kishna vliegt naar Rome voor medische keuring bij Lazio

Kishna heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de Italiaanse subtopper. Bij Lazio wordt Kishna na Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid de vierde Nederlander in de selectie.

Het is de bedoeling dat Kishna op 8 augustus al van de partij is als Lazio in de strijd om de Italiaanse Super Cup tegen Juventus speelt. Het oefenduel met FSV Mainz 05 op woensdag komt nog te vroeg voor de linkspoot.

Kishna, die op vijftienjarige leeftijd van ADO Den Haag naar Ajax ging, maakte zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht in januari 2014. Uiteindelijk kwam hij in het seizoen 2013/14 tot acht duels in de hoofdmacht. Vorig seizoen was de aanvaller vijf keer trefzeker in 26 competitieduels. Kishna had in Amsterdam nog een contract tot medio 2016.

Ajax anticipeerde deze zomer reeds op het vertrek van Kishna door de Duitse jeugdinternational Amin Younes vast te leggen. De vleugelaanvaller kwam over van Borussia Mönchengladbach. Bovendien kunnen ook Viktor Fischer, Lucas Andersen, Vaclav Cerny, Robert Muric en waar nodig Lasse Schöne en Anwar El Ghazi de linksbuitenpositie bij Ajax invullen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.