Kishna maakt na anderhalf jaar rentree bij Jong ADO

Reacties

Ricardo Kishna heeft voor het eerst sinds 17 september 2017 weer speelminuten gemaakt voor ADO Den Haag. De 24-jarige aanvaller speelde een half uur mee bij het beloftenelftal tegen Jong Willem II.

Kishna maakt na anderhalf jaar rentree bij Jong ADO

ADO huurde Kishna in de zomer van 2017 van Lazio, maar bij zijn tweede optreden voor de Hagenaren - tegen zijn oude werkgever Ajax - scheurde hij zijn kruisband af. Kishna moest geopereerd worden, maar toch besloot ADO hem een jaar langer van Lazio te huren. Het afgelopen half jaar werkte hij in Nederland verder aan zijn herstel.

Onlangs gaf Kishna in gesprek met VI al een update: 'We trainen hard en ik heb overal pijn, behalve aan mijn knie. Met mijn gevoel zit het dus wel goed. Alleen mijn fitheid is nog een dingetje, maar de eerste minuten zitten er nu echt aan te komen. Dat belooft veel. Nerveus ben ik niet heel erg, ik heb ook niet echt spanning voor mijn knie. Ik neem het gewoon zoals het is. Lekker voetballen, geen druk, gewoon plezier maken.'

Maandag zette Kishna dus de volgende stap in zijn herstel. Hij maakte zo na bijna 500 dagen zijn rentree op het veld. In overleg met de technische staf was besloten dat hij een half uur zou spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.