Kishna maakt mooie rentree in wedstrijdselectie van ADO

Reacties

ADO Den Haag-trainer Ruud Bruud haalt Ricardo Kishna bij de wedstrijdselectie richting SC Heerenveen-thuis. Een schitterend moment voor de aanvaller die door blessureleed jarenlang niet in actie kwam.

Kishna maakt mooie rentree in wedstrijdselectie van ADO
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
1 - 1
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Kishna is inmiddels bezig aan zijn vierde periode bij ADO. In de jeugd verliet hij de club voor Ajax, terwijl hij de afgelopen jaren via verhuurperiodes aan de club verbonden was. Dat ging echter met de nodige pech gepaard, zo raakte Kishna tegen uitgerekend voormalig werkgever Ajax zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Die dag, 17 september 2017, was ook meteen de laatste keer dat hij een wedstrijd speelde voor ADO. Begin 2019 werd Kishna onder trainer Fons Groenendijk nog wel een keer bij de selectie gehaald, maar tegen Heracles Almelo kwam het toen niet van een invalbeurt. 

Daar kan komende zaterdag dus verandering in komen, als ADO en Heerenveen tegenover elkaar staan in het Cars Jeans Stadion. Kishna kwam onlangs nog in het nieuws nadat hij heel open had verteld over de mentale problemen waar hij in het verleden mee kampte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

R. Kishna


Geboortedatum:
4 januari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Den Haag
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
77 kg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.