Kishna keert in lang revalidatieproces terug bij ADO Den Haag

Reacties

Ricardo Kishna zet zijn revalidatie voort bij ADO Den Haag. De aanvaller heeft zich dinsdag weer gemeld bij de club uit zijn geboortestad, die hem in het afgelopen seizoen al huurde van Lazio.

Kishna keert in lang revalidatieproces terug bij ADO Den Haag

Kishna heeft nog een doorlopend contract in Rome, maar revalideerde vrijwel het hele vorige seizoen al bij ADO. Nu is hij terug in het Cars Jeans Stadion, waar hij samen met de medische staf van ADO een volgende stap hoopt te kunnen zetten in zijn herstel.

De 23-jarige Kishna speelde in het afgelopen seizoen slechts twee duels voor ADO. In zijn tweede wedstrijd, tegen zijn oude club Ajax, sloeg het noodlot opnieuw toe voor de linksbuiten: hij scheurde de voorste kruisband in zijn knie af. Kishna is nu al bijna een jaar uit de roulatie.

Het is niet duidelijk of ADO plannen heeft om Kishna opnieuw te huren, wanneer de aanvaller weer helemaal fit is. In Nederland is de transfermarkt nog tien dagen geopend. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.