King voltooit met Leicester ongekende trilogie

Reacties

Voor Andy King was de Premier League-titel van Leicester City nog meer. Het kind van de club completeerde een ongekende trilogie.

King voltooit met Leicester ongekende trilogie

'Ik dacht dat ik alles had gezien, ik had nooit gedacht dit te kunnen meemaken', zei King na het binnenhalen van Premier League-titel. Dankzij het 2-2 gelijkspel van Tottenham Hotspur bij Chelsea is Leicester City niet meer te achterhalen. 'Het is moeilijk te bevatten. De spelers verdienen het, de manager, de staf en de fans ook. Het is een ongelooflijk seizoen.'

Maar het is niet alleen een ongelooflijk seizoen, maar ook een ongelooflijke opmars die King van dichtbij heeft meegemaakt. De 27-jarige middenvelder is sinds zijn vijftiende verbonden aan Leicester City en maakte zijn debuut voor The Foxes in het jaar dat de club degradeerde naar League One.

De international van Wales maakte daarna ook de opmars mee. En met de titel in de Premier league is King de eerste speler die met één club zowel kampioen is geworden in League One, het Championship en de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.