Kimpembe verrast door besluit PSG over aanvoerdersband en Mbappé

Reacties

Presnel Kimpembe heeft op Instagram verrast gereageerd op het besluit van Paris Saint-Germain-trainer Christoph Galtier om Kylian Mbappé te benoemen tot vice-aanvoerder bij de Parijzenaars. Marquinhos is de eerste captain van PSG.

Kimpembe verrast door besluit PSG over aanvoerdersband en Mbappé
© Pro Shots

Galtier liet deze week op een persconferentie weten dat Mbappé is opgeschoven in de pikorde voor het aanvoerderschap. In het gewonnen bekerduel met de amateurs van Pays de Cassel droeg de aanvaller ook al de aanvoerdersband bij afwezigheid van de Braziliaan Marquinhos.

Kimpembe, eerder tweede aanvoerder bij PSG, is naar eigen zeggen niet op de hoogte gebracht van het besluit van Galtier. 'De afgelopen uren heb ik veel over mezelf mogen horen en lezen. Daarom wil ik dingen duidelijk maken om te voorkomen dat er valse informatie over mij wordt verspreid. Ik was niet op de hoogte van deze beslissing, dit is volkomen onjuist... Dat gezegd hebbende, ik zal altijd de beslissingen van de club respecteren', schrijft de verdediger op Instagram.

De verdediger speelt dit seizoen (nog) geen prominente rol bij PSG: Kimpembe kwam door blessures pas elf keer in actie voor de Parijzenaars. De 28-voudig Frans international miste ook het WK en herstelt op dit moment van een achillespeesblessure.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.