Keuzemenu Advocaat breidt uit: Spajic klaar voor Feyenoord-debuut

Reacties

De papieren van Uros Spajic zijn in orde en de Servische verdediger kan daarmee eindelijk aansluiten bij Feyenoord. Spajic is ook speelgerechtigd voor de uitwedstrijd van zondag tegen Willem II (14.30 uur).

Keuzemenu Advocaat breidt uit: Spajic klaar voor Feyenoord-debuut
© Pro Shots

De 27-jarige Spajic kwam afgelopen maand op huurbasis over van FK Krasnodar, maar moest nog wachten tot zijn papierwerk geregeld was. 'Hij heeft nog geen stempeltje. Er wordt alles in staat gesteld om dat stempeltje te krijgen, maar dat duurt gewoon even. Waarschijnlijk krijgt hij het stempeltje al eerder dan normaal gesproken', zei Advocaat afgelopen weekend vooraf aan het thuisduel met ADO Den Haag.

Dat Spajic nu inzetbaar is voor de Rotterdammers komt Advocaat goed uit aangezien de spoeling achterin dun is bij zijn ploeg. Blessures van Sven van Beek en Eric Botteghin zorgden ervoor dat Lutsharel Geertruida naast Marcos Senesi in het centrum van de verdediging stond. Geertruida en Senesi scoorden allebei tegen de club uit Den Haag.

Ondanks het beperkte keuzemenu van Advocaat was de coach van Feyenoord nog niet in paniek: 'Geertruida staat er nu en die doet het ook goed. Verder hebben we onze vriend George Johnston nog en Wouter Burger zou er ook kunnen spelen', aldus Advcocaat, die Spajic direct aan ziet sluiten bij de groepstrainingen in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.