Kermis De Kuip opent deuren: Feyenoord treft moedig Go Ahead

ADVERTORIAL – Vanmiddag begint speelronde zeven van de Eredivisie met een lekker duel. Het als een tierelier draaiende Feyenoord neemt het in de eigen Kuip op tegen één van de verrassingen Go Ahead Eagles. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview aandacht voor het bizarre aantal schoten van de Rotterdammers.

Kermis De Kuip opent deuren: Feyenoord treft moedig Go Ahead
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Na de valse start met puntverlies tegen Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam is Feyenoord zeer goed gaan draaien. De Rotterdammers vermorzelden zowel Almere City (6-1), FC Utrecht (1-5), sc Heerenveen (6-1) en Ajax (0-4) en wisten daarmee meer dan vier keer tot scoren te komen in de laatste vier duels in de Eredivisie.

Buiten dat er veel gescoord wordt door Feyenoord was er in de wedstrijden in de Kuip tegen Almere City en Heerenveen nog iets opmerkelijks te zien. De Rotterdammers vuurden respectievelijk 31 en 29 schoten en dat zijn verbluffende statistieken. Daarnaast speelde Go Ahead, de tegenstander van vanavond, afgelopen woensdag al een wedstrijd tegen een soortgelijke tegenstander. PSV wist met 3-0 van de club uit Deventer te winnen en schoot daarbij 23 keer.

JACKS.NL speelt in op de aanvalsdrang van Feyenoord in kermis De Kuip, het toneel dat de laatste wedstrijden dan ook op een schiettent leek. Voor 23 schoten of meer van Feyenoord staat een odd van 2.23. Mocht je deze odd willen spelen, let er dan op dat het gaat om schoten en niet om schoten op doel. De schoten die Feyenoord lost hoeven dan ook niet tussen de palen te belanden.

Specials voor Feyenoord - Go Ahead Eagles

- Santiago Gimenez maakt twee doelpunten: 4.50
- Igor Paixão maakt één doelpunt: 2.23
- Calvin Stengs maakt één doelpunt: 3.15

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's