Keisuke Honda voor even terug bij VVV-Venlo

Reacties

Keisuke Honda is de komende weken weer te bewonderen in Venlo. De 33-jarige Japanner gaat zijn conditie op peil houden bij de Limburgers.

Keisuke Honda voor even terug bij VVV-Venlo

Honda zit zonder club sinds zijn vertrek bij Melbourne Victory. Daar was de middenvelder het afgelopen seizoen goed voor zeven doelpunten in achttien competitieduels. Inmiddels is zijn eenjarige contract in Australië afgelopen en is Honda op zoek naar een nieuwe club. In de tussentijd traint hij mee met zijn oude liefde VVV.

Honda speelde van januari 2008 tot januari 2010 voor VVV, dat hem overnam van het Japanse Nagoya Grampus. In Venlo groeide de middenvelder al snel uit tot een ware sensatie. Eerst in de Keuken Kampioen Divisie en later ook in de Eredivisie. Na twee jaar maakte hij uiteindelijk een miljoenentransfer naar CSKA Moskou.

Na vier jaar in Rusland maakte Honda een toptransfer naar AC Milan, later speelde hij nog in Mexico bij Pachuca en dus in Australië bij Melbourne Victory. Tussendoor kwam hij 98 keer uit voor zijn land.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.