Kassa rinkelt opnieuw voor RKC: Touba op weg naar Turkije

Reacties

De kans is groot dat RKC Waalwijk na Melle Meulensteen ook Ahmed Touba op korte termijn kwijtraakt. Istanbul Basaksehir heeft de beste papieren om de Algerijnse verdediger in te lijven. Touba krijgt van RKC de ruimte om zijn transfer af te ronden. 

Kassa rinkelt opnieuw voor RKC: Touba op weg naar Turkije
© Pro Shots

Eerder deze maand werd al duidelijk dat RKC komend seizoen niet meer op Touba zou kunnen bouwen. Er was volop belangstelling voor de 24-jarige mandekker, zelfs van ploegen die aan de Champions League deelnemen. Het miljardenbal wordt het niet voor de international van Algerije, maar een Europees avontuur zit er mogelijk wel in. Het Basaksehir van voormalig Eredivisie-spelers Nacer Chadli en Deniz Türüc en trainer Emre Belözoglu, dat in de (voorronden van de) Conference League uitkomt, lijkt zijn nieuwe club te worden. 

Touba krijgt van RKC de ruimte om zijn transfer af te ronden en is op dit moment al in Turkije om de medische keuring te ondergaan. Als de verdediger die doorkomt, ontvangt RKC naar verluidt een bedrag van rond de twee miljoen euro. Onlangs liet technisch directeur Mo Allach al weten dat Touba, die door interlandverplichtingen nog niet meetrainde, bij een goed bod mocht vertrekken. Het zou een volgende transferklapper betekenen voor de Waalwijkers, die ook al rond de één miljoen euro ontvangen van Vitesse voor Meulensteen

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer A. Touba
Meer over A. Touba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.