Karsdorp ligt goed in markt: Besiktas, Schalke 04 en Southampton informeren

Reacties

Feyenoord-trainer Dick Advocaat was graag met hem verder gegaan, maar juist op het moment dat Rick Karsdorp zijn vorm te pakken had, brak corona uit. De rechtsback is nu terug bij zijn club AS Roma, maar de kans is groot dat hij definitief vertrekt. Karsdorp ligt goed in de markt, want behalve Besiktas hebben ook Schalke 04 en Southampton geinformeerd. Eerder al toonden Napoli, Atalanta Bergamo, FC Augsburg en Olympiakos belangstelling.

Karsdorp ligt goed in markt: Besiktas, Schalke 04 en Southampton informeren
© Pro Shots

Karsdorp zelf staat open voor een definitief vertrek bij AS Roma. De Romeinen betaalden een voor Feyenoord recordbedrag voor de rechtsback, 17 miljoen euro, maar door pech – twee zware blessures, waarvan een gescheurde kruisband – kon Karsdorp in de Italiaanse hoofdstad zijn niveau niet halen. Zijn terugkeer naar Feyenoord was een bewuste stap vorig jaar. In een vertrouwde omgeving wilde Karsdorp fit worden en het niveau halen dat hem ooit de transfer naar AS Roma opleverde. Karsdorp had even tijd nodig, maar groeide daarna snel uit tot de onbetwistbare rechtsback van Feyenoord. Dick Advocaat had hem graag nog een jaar gehuurd, alleen ontbraken daarvoor de financiële middelen.

Wat de huurperiode in Rotterdam Karsdorp in ieder geval wel heeft opgeleverd, is verrassend veel interesse. Hij neemt komende tijd een beslissing waar hij zijn loopbaan vervolgt, al blijft Karsdorp daarvoor ook afhankelijk van AS Roma. Daar is het nu onrustig, maar een wisseling van de wacht op sportief vlak, kan voor de rechtsback consequenties hebben. Zijn contract in Rome loopt door tot de zomer van 2022.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Karsdorp
Meer over R. Karsdorp
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.