Karlsruher SC wil ADO en Kramer van elkaar verlossen

Reacties

Karlsruher SC heeft zich officieel bij ADO Den Haag gemeld om de overbodige Michiel Kramer (31) over te nemen. De club uit de Tweede Bundesliga hoopt komende week met de Eredivisie-club en met Kramer zelf tot een akkoord te komen.

Karlsruher SC wil ADO en Kramer van elkaar verlossen
© Pro Shots

Kramer kreeg onlangs te horen weg te mogen bij ADO Den Haag. De nieuwe trainer Alan Pardew heeft duidelijk gemaakt dat Tomas Necid en Mick van Buren zijn opties voor in de aanvalslinie zijn en dat zelfs Lex Immers boven Kramer in de pikorde staat wat betreft de spitspositie. Daarnaast hoopt Pardew in de laatste week van de transferperiode nog op een buitenkansje als extra offensieve kracht.

Kramer keerde – nadat hij in de tweede helft van het vorige seizoen uitkwam voor FC Utrecht - in juli 2019 terug bij ADO Den Haag, waar hij eerder al speelde van 2013 tot 2015. Dit seizoen kreeg hij onder trainer Fons Groenendijk nog enkele keren de voorkeur boven Necid, onder interim-trainer Dirk Heesen belandde hij weer op de bank waarna ook Pardew geen rol zag voor de lange spits.

Karlsruher SC promoveerde afgelopen seizoen naar de Tweede Bundesliga. Daarin staat de club na achttien duels op een vijftiende plek, met net één punt marge ten opzichte van de plek die aan het einde van het seizoen het spelen van promotie/degradatie-duels noodzakelijk maakt. Er is de voormalige Bundesliga-club Karlsruher SC veel aan gelegen om op het tweede Duitse niveau te blijven spelen aangezien de club in 2022 een nieuw stadion hoopt te betrekken. Kramer moet de ploeg van trainer Alois Schwartz van extra offensieve impulsen voorzien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer M. Kramer
Meer over M. Kramer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.