Karius blundert opnieuw, voetbalhumor bij FC Emmen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Karius blundert opnieuw, voetbalhumor bij FC Emmen

• Arme Loris Karius. De keeper die twee keer zo vreselijk in de fout ging in de verloren Champions League-finale van Liverpool tegen Real Madrid heeft het in de voorbereiding ook alweer lastig. Afgelopen weekend ging zijn flater in de warming-up nog viral, dinsdagavond ging het mis tijdens de oefenwedstrijd tegen Tranmere Rovers. 'Loris krijgt die goal tegen, maar we kunnen niet na iedere fout een nieuw verhaal beginnen. Fouten worden nu eenmaal gemaakt. Ik heb er een hekel aan en hij ook, maar het zal blijven gebeuren dus laten we proberen te leren van deze situaties', reageerde manager Jürgen Klopp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik had destijds Eden Hazard ook aangeboden bij Ajax, maar hij was Franstalig en wilde dat niet'
• De Belgische 'meesterscout' Urbain Haesaert is vanaf 1 juli weer werkzaam voor Ajax en vertelt op de clubwebsite over zijn eerdere periode in Amsterdam (2004-10). De 77-jarige Belg wordt beschouwd als de ontdekker van Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Thomas Vermaelen, maar zegt dat het 'puur toeval' is dat zij stuk voor stuk verdediger zijn. 'Ik was altijd wel een aanvallende trainer.'

• Bij FC Emmen zijn ze niet vies van een beetje voetbalhumor, zo blijkt uit onderstaande tweet van doelman Peter van der Vlag

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De overstap van Gianluigi Buffon naar Paris Saint-Germain zorgt ook voor een bijzondere ontmoeting. In 1995 hield de Italiaanse doelman bij zijn debuut voor Parma het doel schoon tegen het AC Milan van onder anderen George Weah. 23 jaar later staat Gigi op het Parijse trainingsveld met diens zoon Timothy Weah.

• De (voetbal)humor zal tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Zwitserland niet ontbreken, gezien de plaats van handeling.

• PSV heeft ook de kampen ergens in de Alpen opgeslagen. Het brengt het beste naar boven bij Luuk de Jong getuige zijn hakgoal.

• Toegegeven, zijn naam is niet de makkelijkste. Maar je zou toch verwachten dat ze bij AC Milan weten hoe ze de letters van de naam Hakan Calhanoglu in de juiste volgorde kunnen zetten. De Turkse international speelt immers pas sinds de zomer van 2017 in San Siro. Maar het bleek toch te lastig voor de officiële presentatie van de nieuwe shirts.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.