Karavaev kan na uitnodiging uit Moskou advies inwinnen in Arnhem

Reacties

Bondscoach Stanislav Cherchesov neemt Vyacheslav Karavaev op in zijn selectie bij Rusland voor de eerste twee wedstrijden in de EK-kwalificatiereeks. Rusland speelt op 21 en 24 maart tegen België en Kazachstan.

Karavaev kan na uitnodiging uit Moskou advies inwinnen in Arnhem

Karavaev maakt voor het eerst in zijn loopbaan deel uit van de nationale ploeg. De 23-jarige rechtsback concurreert met Mário Fernandes en Kirill Nababkin van CSKA Moskou om speeltijd tegen België en Kazachstan.

Sinds hij vorig seizoen in de winterstop de overstap maakte van Sparta Praag naar Vitesse heeft Karavaev een goede ontwikkeling doorgemaakt. In het team van zijn trainer en landgenoot Leonid Slutsky neemt hij achterin wekelijks de rol van rechtsback op zich.

De verdediger kan bij zijn club met de nodige ervaringsdeskundigen in gesprek gaan om te horen wat er komt kijken bij spelen voor de nationale ploeg. Trainer Slutsky stond zelf een jaar als bondscoach voor de groep en zijn assistenten Aleksei en Vasili Berezutsky kwamen tussen 2003 en 2016 samen tot liefst 159 interlands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.