Kansen niet aan Linssen besteed: Feyenoorder snakt naar Vitesse-vorm

Reacties

Na het doelpuntloze gelijkspel van Feyenoord in de Europa League ging het vooral over de gemiste strafschop van Steven Berghuis, maar ook Bryan Linssen had wel mogen scoren in de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb. De aanvaller weet het en hoopt dat zijn oude gevoel snel terug zal keren.

Kansen niet aan Linssen besteed: Feyenoorder snakt naar Vitesse-vorm
© Pro Shots
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

De dertigjarige Linssen schoot vorig seizoen in het shirt van Vitesse met scherp, maar gaat als Feyenoorder een stuk minder goed met zijn mogelijkheden om. In Kroatië hielp hij twee grote kansen om zeep. 'Dat geeft een rotgevoel, heel simpel', zei de aanvaller na afloop tegen FOX Sports.

'Bij iedere club waar ik heb gezeten heb ik dit gehad', vervolgde Linssen. 'Soms is het heel moeilijk om een doelpunt te maken, soms is het ook andersom. Ik kan maar een ding blijven doen en dat is keihard werken voor het team. Dan gaat het vanzelf wel weer komen.'

Linssen neemt gemengde gevoelens mee terug naar Nederland. 'Je moet hier gewoon winnen en ik moet natuurlijk scoren', klonk het. 'Uiteindelijk is dat niet gebeurd en dan ben je toch blij dat je 0-0 speelt, omdat je de laatste twintig minuten met tien man op het veld staat. Maar voor die rode kaart had je eigenlijk al op een 2-0 of 3-0 voorsprong moeten staan.'

Feyenoord hervat de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk en speelt vier dagen later in de Europa League thuis tegen Wolfsberger AC.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer B. Linssen
Meer over B. Linssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.