Kane-mania in Duitsland: nieuw verkooprecord lonkt voor Bayern-shop

Reacties

Harry Kane is op dit moment afgaande op het aantal verkochte shirts de populairste speler bij de achterban van Bayern München. Shirts met de naam van de dertigjarige Engelsman vliegen over de toonbank, sneller dan ze ooit in München bij een speler meegemaakt hebben.

Kane-mania in Duitsland: nieuw verkooprecord lonkt voor Bayern-shop
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Volgens Kicker is de verwachting bij Bayern dat er aan het einde van het seizoen honderdduizend wedstrijdshirts met de naam van Kane verkocht zijn. Gaat de verkoop in dit tempo door, dan is Kane rond de feestdagen al een record rijker. Nooit eerder zijn dan door Bayern in een seizoen zoveel shirts van één speler verkocht. Voetbalshirts gelden ook in Duitsland als populair kerstcadeau.

Kane kwam in augustus voor 95 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Het aantrekken van Kane mocht gerust een stunt genoemd worden. Bayern won de felle strijd om de topspits, die druk bezig is de verwachtingen waar te maken. Sterker, hij is ze aan het overtreffen. In zijn eerste elf Bundesliga-optredens kwam de grote aankoop al tot zeventien goals. Kane scoorde in zijn eerste maanden bij Bayern gemiddeld eens per 64 minuten. Geen wonder dat shirts met zijn naam zo populair zijn. Een shirt met Kane en rugnummer 9 achterop kost in de fanshop van Bayern 114,95 euro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.