Kane blijft gespaard, Thaise regen zet streep door oefenpotje

Reacties

Harry Kane hoeft zondag niet te voetballen. De spits van Tottenham Hotspur was in de basis geposteerd door zijn manager Ante Postecoglou, maar de oefenwedstrijd tegen Leicester City ging niet door.

Kane blijft gespaard, Thaise regen zet streep door oefenpotje
© Pro Shots

Spelbreker in de Thaise hoofdstad Bangkok, waar de Spurs en The Foxes zich voorbereiden op een nieuwe seizoen, was de harde regen – op beelden is te zien dat het inderdaad pijpenstelen regende. Het veld moest derhalve gekeurd worden, en daaruit volgde de enige logische conclusie: het veld van het Rajamangala Stadium was absoluut onbespeelbaar. Een hard gelag voor het plukje getrouwen dat het noodweer had getrotseerd om deze wedstrijd te komen bekijken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het betekent ook dat Harry Kane gespaard blijft. Over de topschutter gaan wilde transfergeruchten, voornamelijk Bayern München zou hem erg graag inlijven. Zijn coach rekent gewoon op de topschutter en posteerde hem in de basis, met alle risico's van dien, maar Kane en de andere 21 acteurs konden onverrichter zaken terug naar hun hotels.

Zo hebben de grote clubs een lastige voorbereiding – zaterdag werd de wedstrijd tussen Juventus en Barcelona ook al afgelast, toen vanwege een griepvirus aan Spaanse zijde. Tottenham oefent nog tegen de Lion City Sailors, Shakhtar Donetsk en Barcelona voordat ze de Premier League over drie weken aanvangen met een bezoek aan Brentford.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer H. Kane
Meer over H. Kane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.