Kamp-Van Bronckhorst wil niet reageren op aanbod uit China

Reacties

Giovanni van Bronckhorst en zijn management houden de lippen stijf op elkaar als het gaat om de aanbieding uit China die op tafel ligt. Volgens ingewijden kan de trainer aan de slag bij Guangzhou R&F.

Kamp-Van Bronckhorst wil niet reageren op aanbod uit China
© Pro Shots

De 44-jarige Van Bronckhorst vertrok na afloop van het vorige seizoen bij Feyenoord en ging al snel aan de slag voor The City Group, waar clubs als Manchester City, New York City FC en Melbourne City FC. Het geïnteresseerde Guangzhou R&F, waar Mousa Dembélé (ex-AZ en -Willem II) en topschutter Eran Zahavi onder contract staan, valt overigens niet onder dat concern.

Hoewel Van Bronckhorst het naar zijn zin heeft bij The City Group, staat hij ervoor open om weer ergens als eindverantwoordelijke aan de slag te gaan. Guangzhou R&F biedt hem die kans. De nummer twaalf van het afgelopen seizoen heeft grote ambities en denkt een serieuze sprong te kunnen maken in de Super League nu er in China gewerkt gaat worden met een salarisplafond.

Voor Van Bronckhorst kan de Chinese club zijn tweede werkgever als hoofdtrainer worden, na Feyenoord. Eerder werkte de oud-international als assistent-trainer bij Jong Oranje en Feyenoord en was hij trainer van Jong Feyenoord. Het management van Van Bronckhorst wil vooralsnog niet reageren op het nieuws.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.