Kamp-Pereiro trekt rookgordijn op en laat PSV en Cincinnati zitten

Reacties

Gastón Pereiro blijft PSV'er. Zijn zaakwaarnemer Paco Casal heeft niet alleen een deadline van Cincinnati FC laten verlopen, hij is momenteel voor alle betrokken partijen totaal onbereikbaar.

Kamp-Pereiro trekt rookgordijn op en laat PSV en Cincinnati zitten
© Pro Shots

Casal had tot maandag 18.00 uur Nederlandse tijd om een voorstel van Cincinnati te accepteren. Dat heeft hij niet gedaan. Het betekent dat PSV kan fluiten naar een transfersom van ruim twee miljoen euro. Cincinnati, waar Gerard Nijkamp technisch directeur is, bevestigt dat het klaar is met de soap en schakelt door.

Waarom Casal de aanbieding heeft laten lopen en wat hij verder van plan is, is voor alle betrokken partijen onduidelijk. De zaakwaarnemer van Pereiro, die eerder met interesse van Aston Villa schermde terwijl de Engelsen geen bod hadden uitgebracht, is namelijk niet bereikbaar.

Rodríguez
PSV is ondertussen in afwachting van een beslissing van Ricardo Rodríguez. De linksback moet een afweging maken of hij wil ingaan op de financiële mogelijkheden die PSV hem kan bieden. Het kamp-Rodríguez kreeg een lucratievere aanbieding van Fenerbahçe, maar die club mag als gevolg van financiële problemen voorlopig geen transfers doen van de Turkse bond. Met AC Milan denkt PSV er wel uit te komen over Rodríguez, het woord is daarmee nu aan de Zwitserse verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer G. Pereiro
Meer over G. Pereiro
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.